Από σήμερα λοιπόν η επιχείρηση μας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει άλλη μια σημαντική αλλά και αναγκαία μερικές φορές παροχή.

Αυτήν του εκτιμητή Περιουσίας.

Δεν είναι λίγες οι φορές που μετά από κάποιον θάνατο ενός αγαπημένου μας προσώπου έρχονται δυσάρεστες στιγμές λόγο περιουσιακών στοιχείων όπου και προκύπτουν χωρίς να είναι ξεκάθαρο σε ποιον θα μεταβιβαστούν με ποιο ποσοστό αλλά και ποια είναι η πραγματική τους αξία .

Γι αυτό και εμείς σαν επιχείρηση σας παρουσιάζουμε την κυρία Μαριάνα Γκόγκου πιστοποιημένη εκτιμήτρια από το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας, πιστοποιημένη εκτιμήτρια από την TEGOVA ως “Expert Valuer”, εγγεγραμμένη εκτιμήτρια στο μητρώο των Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής, μέλος του Τ.Ε.Ε. και του Ε.Ε.Θ. και μέλος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων, όπου και θα δώσει λύσεις σε κάθε είδους προβλήματα εκτιμήσεων !!!

Θα παραμείνουμε πιστοί σαν επιχείρηση στη μόνιμη αναζήτησή χρήσιμων παροχών αλλά και καταξιωμένων συνεργατών !!!!!!

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ Μαριάνα Γκόγκου

Μαριάνα Γκόγκου
Πιστοποιημένη Εκτιμήτρια Ακινήτων

Πιστοποιημένη Εκτιμήτρια Ακινήτων

Γεννήθηκα, σπούδασα, ζω και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και εξειδικεύτηκα στις εκτιμήσεις ακινήτων, με επαγγελματική ενασχόληση από το 1996. Στα χρόνια που ακολούθησαν ασχολήθηκα πέρα από αρχιτεκτονικές μελέτες κτιρίων, με το αντικείμενο των εκτιμήσεων ακινήτων και συνεργάστηκα με πληθώρα τραπεζικών οργανισμών και μεγάλων εκτιμητικών εταιρειών, ενώ παράλληλα απέκτησα το προσωπικό μου πελατολόγιο από ιδιώτες, εταιρείες και Ν.Π.Δ.Δ.

Αντικείμενα τα οποία πραγματεύτηκα είναι: οικιστικά ακίνητα (διαμερίσματα, μεζονέτες, μονοκατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών), εκτάσεις γης (οικόπεδα, αγροτεμάχια), γραφεία, καταστήματα, χώροι εστίασης, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, επαγγελματικές & εμπορικές αποθήκες, ξενοδοχειακά συγκροτήματα, κλινικές κ.α.

Είμαι πιστοποιημένη εκτιμήτρια από το Υπουργείο Οικονομικών της Ελλάδας, πιστοποιημένη εκτιμήτρια από την TEGOVA ως “Expert Valuer”, εγγεγραμμένη εκτιμήτρια στο μητρώο των Δικαστηρίων Θεσσαλονίκης, μέλος του Συλλόγου Εκτιμητών Ελλάδος και του Ελληνικού Ινστιτούτου Εκτιμητικής, μέλος του Τ.Ε.Ε. και του Ε.Ε.Θ. και μέλος του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων.

Επίσης, από το 2008 ασχολούμαι με το Real Estate και κατέχω την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος του μεσίτη αστικών συμβάσεων. Υπήρξα επίσης ενεργό μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Θεσσαλονίκης σε ρόλο Γενικού Γραμματέα την περίοδο 2013-2014.

Μιλάω ελληνικά, αγγλικά, ιταλικά και γαλλικά