Η επιχείρηση Χ.ΠΑΝΤΕΛΗΣ ιδρύθηκε το 2005 και ξεκίνησε την λειτουργία της έχοντας ως έδρα το κατάστημα στην Γερακαρού Θεσσαλονίκης .

Πορευτήκαμε προσφέροντας τις υπηρεσίες μας αδιάλειπτα για δύο χρόνια.

Η αναγνώριση της ποιότητας των υπηρεσιών μας είχε ευρεία αποδοχή με αποτέλεσμα να προχωρήσουμε στην ίδρυση του δεύτερου μας γραφείου το 2007 μέσα στην πόλη του Λαγκαδά ώστε να μπορούμε να εξυπηρετούμε αποτελεσματικότερα.

Θέλοντας να προσφέρουμε μία ολοκληρωμένη παροχή υπηρεσιών καλύπτοντας όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας, προχωρήσαμε στην δημιουργία της πρώτης ιδιόκτητης Αίθουσας δεξιώσεων στην περιφέρεια Λαγκαδά, το Αρχονταρίκι η οποία προσέφερε γεύματα Μακαρίας και Μνημοσύνων.

Η ανταπόκριση και η απόλυτη εμπιστοσύνη του κόσμου στην ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών της επιχείρησης μας είχε ως αποτέλεσμα να προχωρήσουμε στην δημιουργία δεύτερης Αίθουσας δεξιώσεων με το όνομα Πλάτανος ώστε να μπορέσουμε να εξυπηρετήσουμε ολόκληρη την πόλη του Λαγκαδά.

Το 2017 θέλοντας να μειώσουμε τις αποστάσεις, και θέλοντας να καλύψουμε τις ανάγκες της περιοχής προχωρήσαμε στην δημιουργία του γραφείου μας στην Νέα Απολλωνία.

Το 2020 προχωρήσαμε στην δημιουργία του Γραφείου Τελετών στην Ξυλόπολη.

Σήμερα η επιχείρηση Χ.Παντέλης είναι ένας από τους μεγαλύτερους Οίκους Τελετών με 6 καταστήματα και πάνω από 15 άτομα μόνιμο προσωπικό.

Θέλοντας να καλύψουμε ολοκληρωτικά, ότι αφορά την τελετή, έχουμε συμβληθεί με άλλες 24 επιχειρήσεις σε Παγκόσμιο επίπεδο, γεγονός το οποίο μας επιτρέπει να φροντίζουμε μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια τον επαναπατρισμό των συνανθρώπων μας, εκπληρώνοντας την τελευταία τους επιθυμία, να επιστρέψουν στα πάτρια εδάφη σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας.

Η επιχείρηση μας βρίσκεται πάντα στην υπηρεσία κάθε οικογένειας, σε ολόκληρη την Ελλάδα και στο εξωτερικό όπου και όποτε αυτό μας ζητηθεί!!