Συνεχίζει για τρίτη θητεία ο Χρήστος Παντέλης ως πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.

Εχοντας την αμέριστη στήριξη των συναδέλφων του, ο πτυχιούχος Λειτουργός Κηδειών Χρήστος Παντέλης από τον Λαγκαδά επανεκλέχτηκε πρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.

Στις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου στο Βόλο, συμμετείχαν εκατοντάδες μέλη της Ενωσης απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και το εξωτερικό.

Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε για τον Χρήστο Παντέλη η επανεκλογή του, καθώς δείχνει πως το έργο του αναγνωρίζεται από την επιχειρηματική κοινότητα των λειτουργών γραφείων κηδειών.

O Χρήστος Παντέλης δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στην επαρχία Λαγκαδά, διατηρώντας τέσσερα γραφεία τελετών (Λαγκαδάς, Γερακαρού, Νέα Απολλωνία και Ξυλόπολη) και δύο αίθουσες δεξιώσεων. Το γεγονός πως δεν επαναπαύεται ποτέ και βρίσκεται πάντα σε διαρκή αναζήτηση για τα νέα του επαγγελματικά βήματα στο χώρο αυτό, τον έχουν κάνει να ξεχωρίσει από τα υπόλοιπα γραφεία τελετών που δραστηριοποιούνται στην περιοχή.

Το 2022 ο Χρήστος Παντέλης παρακολούθησε τον κύκλο σπουδών του Επαγγελμάτων Κηδείας στο CDA College στην Κύπρο, προκειμένου να τελειοποιήσει τις δεξιότητες που απαιτεί το ιδιαιτέρως απαιτητικό επάγγελμα του.

Σήμερα η επιχείρηση Χ. Παντέλης είναι από τους μεγαλύτερους Οίκους Τελετών στη Βόρεια Ελλάδα με συνολικά 6 γραφεία και αίθουσες δεξιώσεων και περισσότερα από 30 άτομα μόνιμο προσωπικό.

Η συνέπεια, ο επαγγελματισμός, οι λεπτοί χειρισμοί και ο απόλυτος σεβασμός και συμπαράσταση στους συγγενείς είναι τα χαρακτηριστικά που διέπουν τα γραφεία τελετών του Χ. Παντέλη.