Ο Οίκος Τελετών Χρήστος Παντέλης συμμετείχε με επιτυχία στην 8η Funeral Expo, ενισχύοντας τη θέση του στον κλάδο και παρουσιάζοντας τις υπηρεσίες του.

Η 8η Funeral Expo, η μεγαλύτερη έκθεση για τον κλάδο των γραφείων τελετών στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε με επιτυχία και ο Οίκος Τελετών Χρήστος Παντέλης ήταν εκεί, αφήνοντας το στίγμα του.

Ο ιδιοκτήτης και Πρόεδρος του Πειθαρχικού της Ένωσης Γραφείων Τελετών, Χρήστος Παντέλης, απηύθυνε θερμό χαιρετισμό προς τους επισκέπτες, υπογραμμίζοντας τη σημασία της συνεχούς εξέλιξης και βελτίωσης των υπηρεσιών που προσφέρονται στον ευαίσθητο αυτό τομέα.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, ο κ. Παντέλης και η ομάδα του είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν κορυφαίους κατασκευαστές και επαγγελματίες του κλάδου, εξερευνώντας τις τελευταίες τάσεις και καινοτομίες από την ελληνική και διεθνή αγορά.

Η Funeral Expo αποτέλεσε μια εξαιρετική ευκαιρία για τον Οίκο Τελετών Χρήστος Παντέλης να παρουσιάσει τις υπηρεσίες του, να δικτυωθεί με άλλους επαγγελματίες και να ενημερωθεί για τις εξελίξεις στον κλάδο.