Πόσο χρήσιμο είναι να αποθηκεύσω το DNA του θανόντος;

Ο Οίκος Τελετών Χρήστος Παντέλης παρακολουθεί καθημερνά όλες τις εξέλιξεις και σας ενημερώνει .

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ ΝΟΣΗΜΑΤΑ:

Πληροφορηθείτε ανά πάσα στιγμή για ενδεχόμενες κληρονομικές ασθένειες. Το DNA περιέχει πληροφορίες ζωτικής σημασίας σχετικά με το οικογενειακό ιατρικό ιστορικό, οι οποίες μπορούν να ωφελήσουν όλες τις επόμενες γενιές.

ΤΕΣΤ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΑΣ:

Χρησιμοποιήστε τη Γενετική Ταυτότητα σε ένα DNA τεστ βιολογικής συγγένειας για την εξακρίβωση των βιολογικών δεσμών μεταξύ των μελών της οικογένειάς σας.

Απαλλαχθείτε από κάθε βασανιστική αμφιβολία, η οποία (χωρίς τη δυνατότητα του ελέγχου DNA θα σας ταλάνιζε.

ΓΕΝΕΑΛΟΓΙΑ:

Δημιουργήστε το οικογενειακό γενεαλογικό σας δέντρο αναλύοντας το DNA των αγαπημένων σας προσώπων. Διατηρήστε ζωντανούς τους οικογενειακούς σας δεσμούς από γενιά σε γενιά.

ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ:

Προστατέψτε την οικογενειακή σας κληρονομιά με την υπηρεσία αποθήκευσης DNA. Ελέγξτε την αλήθεια με ακρίβεια και αποφύγετε μακροχρόνιες και αδιέξοδες διαμάχες

Τι παραλαμβάνετε στον Οίκο τελετών Χρήστος Παντέλης για αποθήκευση DNA :

Τη γενετική ταυτότητα του εκλιπόντος σε μορφή κάρτας, η οποία φέρει το γενετικό προφίλ του ατόμου, το όνομα, την ημερομηνία γέννησης και μια φωτογραφία
το πιστοποιητικό γενετικής ταυτότητας, στο οποίο αναγράφεται το γενετικό προφίλ του ατόμου με τα στοιχεία του και φέρει τη σφραγίδα του κέντρου γενετικής
την κάρτα αποθήκευσης DNA, στην οποία αποθηκεύεται το DNA για περισσότερα από 30 χρόνια .

Ο Οίκος Τελετών Χρήστος Παντέλης παρακολουθεί καθημερνά όλες τις εξέλιξεις της ιατρικής επιστήμης και είναι πλέον στη διάθεσή σας να σας ενημερώσει.

Απευθυνθείτε στο γραφείο μας για οποιαδήποτε πληροφορία αναφορική με τη συγκεκριμένη παροχή, τα πλεονεκτήματά της και τις λεπτομέρειες της διαδικασίας.