Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι πρώτοι Έλληνες ταριχευτές – όλοι μέλη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος μεσα απο του πρώτους Έλληνες ταριχευτές και ο Χρήστος Παντέλης που εκπροσωπεί τα γραφεία ” ΟΙΚΟΣ ΤΕΛΕΤΩΝ ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ ” .

Μέσα από το αξιολογημένο – πιστοποιημένο από το Υπουργείο Παιδείας και πολιτισμού της Κύπρου και την Ευρωπαϊκή Ένωση πρόγραμμα, που προσφέρει Κολέγιο CDA της Πάφου, διαθέτοντας σύγχρονες εγκαταστάσεις κι εργαστήρια ταριχευτών ευρωπαϊκών προδιαγραφών, θα αποφοιτήσουν σε λίγο καιρό, οι πρώτοι ταριχευτές από την Ελλάδα, μέλη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.

Oi  12 σπουδαστές από την Ελλάδα, βρίσκονται στην Πάφο προκειμένου να παρακολουθήσουν πρακτική ταρίχευσης σε σορούς ενώ παράλληλα εκπαιδεύονται από την Δρ Ελένη Ζαγγελίδου MD,PhD, MSc Ιατροδικαστή διδάσκουσα CDA, σε θεωρητικό επίπεδο και οι σπουδαστές μέλη της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος που δεν έχουν ολοκληρώσει τη διετή φοίτησή τους στο Κολέγιο CDA.

Η Ένωση Λειτουργών γραφείων Κηδειών Ελλάδος, με σταθερά βήματα και με στόχο τη συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση των μελών της, αποδεικνύει μέσα από τις συνεργασίες της με αξιόλογους και πιστοποιημένους φορείς, ότι οι λειτουργοί εξελίσσονται, διεκδικούν και κατακτούν κι όλα αυτά συλλογικά κι ενωμένοι όλοι. Οι αλλαγές που έχουν επιτευχθεί όλα αυτά τα χρόνια από την Ένωση Λειτουργών γραφείων Κηδειών Ελλάδος, είναι αποτέλεσμα συστηματικής και μεθοδικής δουλειάς που γίνεται από όλους, συντονισμένα.