Ορκίστηκαν οι Έλληνες πτυχιούχοι της σχολής Επαγγελμάτων Κηδείας στην Κύπρο όπου εκδήλωση απονομής των πτυχίων αποφοίτησης από την διοίκηση του κολεγίου στους επιτυχόντες των τμημάτων, πραγματοποιήθηκε στο καλοκαιρινό αμφιθέατρο του κολεγίου στη Λευκωσία.

Μεταξύ αυτών και ο ιδιοκτήτης γραφείων τελετών Λαγκαδά Χρήστος Παντέλης, που επί δύο έτη παρακολουθούσε μαθήματα στην Κύπρο προκειμένου να τελειοποιήσει τις δεξιότητες που απαιτεί το ιδιαιτέρως απαιτητικό επάγγελμα του.

Σε μια συγκινητική ατμόσφαιρα ο Χρήστος Παντέλης ορκίστηκε  και παρέλαβε το πτυχίο Λειτουργού Κηδειών από το CDA College της Κύπρου .

Μεταξύ των μαθημάτων που παρακολούθησε ήταν η ψυχολογία, νομοθεσία, ανατομία, θεολογία, ηθική και δεοντολογία, υγιεινή και ασφάλεια, χημεία, πληροφορική, ιατροδικαστική, πρώτες βοήθειες, σκηνοθεσία κηδείας και μεταθανάτια αισθητική.

Να σημειωθεί ότι οι φετινοί τελειόφοιτοι είναι οι πρώτοι Έλληνες που παραλαμβάνουν πτυχίο σχολής επαγγελμάτων κηδείας αναγνωρισμένης σχολής από την Δημοκρατία της Κύπρου και την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Ο Οίκος Τελετών Χ. Παντέλη δραστηριοποιείται εδώ και 15 χρόνια στο χώρο των τελετών, με τον Χρήστο Παντέλη να λαμβάνει εδώ και χρόνια την εκτίμηση των επαγγελματιών του κλάδου του, ως αποτέλεσμα της επανεκλογής του στο αξίωμα του Προέδρου του Πειθαρχικού Συμβουλίου Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος.